În procesul de alegere a școlii de șoferi potrivite pentru a vă pregăti pentru obținerea permisului de conducere și pentru a deveni un șofer încrezător, Școala de Șoferi LPS din Constanța se distinge prin experiența sa vastă de peste 14 ani și prin echipa sa de instructori dedicați. Iată tot ce trebuie să știți despre Școala de Șoferi LPS:

Locație și Date de Contact

Situată pe Strada Mihail Jora nr. 9, Constanța, Școala de Șoferi LPS este la îndemână pentru toți cei care aspiră să învețe arta conducției în condiții de siguranță. Pentru informații suplimentare și pentru a programa lecții, puteți lua legătura cu școala la numerele de telefon 0723 622 590 sau 0726 315 333 sau prin intermediul adresei de e-mail office.lpstraining@gmail.com.

Instructori cu Experiență și Devotați

Echipa de instructori auto de la Școala LPS este formată din profesioniști cu experiență și cu pasiune pentru instruirea viitorilor șoferi. Acești instructori acordă o atenție deosebită siguranței cursanților și oferă o pregătire completă pentru a aborda în mod încrezător provocările din trafic.

Flotă Variată de Autoturisme Noi

La Școala de Șoferi LPS, veți învăța să conduceți pe autoturisme noi și bine întreținute. Acest aspect adaugă nivelul de confort și încredere al cursanților în propriile abilități de conducere.

În concluzie, Școala de Șoferi LPS din Constanța este alegerea perfectă pentru toți cei care doresc să obțină permisul de conducere și să devină șoferi responsabili și siguri pe drumurile publice. Cu o experiență de peste 14 ani, instructori dedicați și o flotă de autoturisme noi, Școala LPS vă asigură pregătirea pentru o experiență de conducere sigură și de succes. Pentru detalii suplimentare sau pentru programări, nu ezitați să contactați Școala de Șoferi LPS la numerele de telefon 0723 622 590 și 0726 315 333 sau prin e-mail la office.lpstraining@gmail.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *