Când vine vorba de obținerea carnetului de conducere sau dezvoltarea abilităților de șoferie, Școala de Șoferi LPS din Constanța este alegerea evidentă. Cu o experiență de 14 ani în domeniu, această instituție educativă se evidențiază prin profesionalismul său, echipa de instruitori auto dedicată și un program complet de pregătire pentru obținerea carnetului de conducere categoria B. În acest articol, vă prezentăm toate detaliile importante pentru a vă ajuta să faceți cea mai bună alegere.

Instruire Profesională:

Unul dintre punctele forte ale Școlii de Șoferi LPS este prezența unei echipe de instruitori auto cu experiență și competență. Acești profesioniști vă vor ghida pas cu pas în procesul de pregătire pentru obținerea carnetului de conducere, asigurându-se că dobândiți abilitățile necesare pentru a conduce în siguranță. Abordarea lor personalizată vă permite să vă dezvoltați abilitățile în funcție de nevoile și ritmul dumneavoastră de învățare.

Gama Variată de Autoturisme Noi:

Pe durata instruirii, elevii au acces la o flotă diversificată de autoturisme noi. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a vă familiariza cu diverse tipuri de vehicule și de a vă adapta la diverse condiții de conducere. Această experiență variată vă va conferi încredere și vă va pregăti pentru a vă descurca în orice situație pe drum.

Tarife pentru Ore Suplimentare:

Școala de Șoferi LPS oferă și opțiuni pentru ore suplimentare de instruire practică. În timpul săptămânii (de luni până vineri), o ședință de 120 de minute costă 90 LEI, cu o scurtă pauză de 10 minute după fiecare 50 de minute de conducere. În weekend (sâmbătă și duminică), aceeași ședință costă 120 LEI, cu aceeași pauză de 10 minute după fiecare 50 de minute de instruire. Această flexibilitate vă permite să vă planificați orele de conducere în funcție de disponibilitatea dumneavoastră.

Contact și Programare:

Pentru a obține mai multe informații sau pentru a vă programa pentru instruire, vă puteți adresa Școlii de Șoferi LPS din Constanța. Aceasta își are sediul pe Strada Mihail Jora nr. 9, Constanța. Pentru contact, puteți suna la numerele de telefon 0723 622 590 sau 0726 315 333 sau să trimiteți un e-mail la adresa office.lpstraining@gmail.com. De asemenea, puteți accesa site-ul web al școlii pentru mai multe detalii la adresa https://cursurilps.ro/.

Concluzie:

Cu o experiență de 14 ani, o echipă de instruitori auto profesioniști, o gamă variată de autoturisme și o instruire personalizată, Școala de Șoferi LPS din Constanța este cea mai bună alegere pentru obținerea carnetului de conducere categoria B. Tarifele flexibile pentru orele suplimentare de instruire și amplasarea ușor accesibilă fac din această școală un partener de încredere pe drumul către o conducere eficientă și sigură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *