În era modernă, semineele electrice reprezintă o opțiune din ce în ce mai populară pentru cei care doresc să creeze o atmosferă caldă și primitoare în locuința lor. Cu avantajele lor evidente, precum absența fumului, a dezordinei și a necesității de lemne sau combustibili tradiționali, semineele electrice oferă confort și eficiență fără efort. Dacă sunteți în căutarea unor seminee electrice de calitate în Suceava, firma SEMINEE UNICAT DEVIS este alegerea potrivită pentru a vă satisface nevoile.

Despre SEMINEE UNICAT DEVIS

SEMINEE UNICAT DEVIS este o companie cu o experiență vastă în furnizarea și instalarea semineelor și sobelor de cea mai bună calitate. Cu o echipă de profesioniști bine pregătiți și autorizați de ASFOC (Autoritatea de Supraveghere a Funcționării Obiectivelor de Construcții), SEMINEE UNICAT DEVIS oferă servicii și produse de top pentru încălzirea locuinței dumneavoastră.

Prețurile pentru unele produse includ

 1. Coturi și burlane:
  • Cot Burlan Reglabil 0-45GR 160mm – 120 lei
  • Cot Burlan Reglabil Universal MultiConect 4 Segmente 160mm – 225 lei
 2. Grile de aerisire:
  • Grila Semineu 11×17 – 55 lei
  • LUFT TD 9x80x60 Grilă Șemineu Pe Colț – 455 lei
 3. Materiale de montaj:
  • Adeziv Silicat – 69 lei
  • Plăci De Vermiculită Izolante – Grenaisol – Pentru Construcția Șemineului – 115 lei
  • Silicat de Calciu pentru construcția Șemineului – 119 lei
 4. Cosuri de fum: Prețurile pot varia în funcție de cerințe specifice. Se recomandă a cere o ofertă cu montaj inclus.
 5. Seminee cu lemne:
  • DEFRO – Focar Samota Cu Geam Drept PRIMA (Intra) XSM – 1 630 euro
  • Spartherm Premium A-U-70h – 49 167 lei
 6. Termoseminee:
  • Focar Tip Centrala DEFRO RIVA SM 19kW – 2 606 euro
  • Termoșemineu ALBERO 10 KW AQUASYSTEM – Ușă Tip Ghilotină ALAQS 54×39.G-D – 9 105 lei
 7. Sobe pe lemne:
  • Sobă Kawmet P9 – 8kW EKO – 2 254 lei
  • Sobă Fontă KAWMET Premium SPHINX S6 ECO – 13,9 KW – 9 799 lei

O Gamă Variată de Seminee Electrice

Firma SEMINEE UNICAT DEVIS se mândrește cu o gamă diversificată de seminee electrice care pot satisface gusturile și nevoile fiecăruia. Dintre acestea, puteți alege dintr-o selecție variată de stiluri, forme și dimensiuni pentru a se potrivi perfect cu designul casei dumneavoastră. Semineele electrice oferite includ modele elegante și moderne, clasice și rustice, asigurându-se că există ceva pentru toată lumea.

Producători de Încredere

SEMINEE UNICAT DEVIS colaborează cu producători de top din industrie, cum ar fi Hitze, KaminINOX, Kawmet, Defro, Kawmet Premium și Spartherm, pentru a vă aduce cele mai bune produse disponibile pe piață. Acest lucru garantează calitatea și performanța fiecărui semineu electric oferit de companie.

Echipă de Profesioniști

Cu o echipă dedicată și bine pregătită, SEMINEE UNICAT DEVIS oferă servicii complete de montaj, punând la dispoziție cunoștințele lor experte pentru a asigura că semineul ales este instalat corect și funcționează la capacitate maximă. Echipa acordă o atenție deosebită detaliilor pentru a se asigura că fiecare instalare se potrivește cu designul general al casei dumneavoastră.

Garanție și Servicii

SEMINEE UNICAT DEVIS oferă variante de garanție flexibile, cu opțiuni de 2 ani, 5 ani și 10 ani, pentru a vă oferi liniște și siguranță. În plus, compania oferă servicii suplimentare precum montaj de cosuri de fum, curățare de cosuri de fum și carotări de beton profesionale, pentru a satisface toate nevoile dumneavoastră legate de încălzire.

Contact și Program de Lucru

Firma SEMINEE UNICAT DEVIS este localizată pe Strada Trandafirilor din Suceava și poate fi contactată la adresa de email semineeunicat@gmail.com sau la numărul de telefon 0755849149. Programul de lucru este de luni până vineri, între orele 08:00 – 17:00, asigurându-vă că puteți obține asistență atunci când aveți nevoie.

Concluzie

Dacă sunteți în căutarea unei soluții de încălzire modernă și eficientă pentru casa dumneavoastră, SEMINEE UNICAT DEVIS este alegerea perfectă. Cu o gamă variată de seminee electrice, o echipă de profesioniști bine pregătiți și servicii complete, compania este gata să vă ofere tot ceea ce aveți nevoie pentru a aduce confortul și căldura într-un mod modern și fără efort. Contactați SEMINEE UNICAT DEVIS astăzi pentru a afla mai multe despre produsele și serviciile lor excepționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *