Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Senatorii Claudiu Manda şi Adrian Benea au demisionat din Parlament, pentru a merge la Bruxelles
Senatul a luat act, în şedinţa de miercuri, de încetarea, prin demisie, a mandatelor de senatori în cazul social-democraţilor Dragoş Adrian Benea şi Claudiu Manda.

Aceştia au candidat la alegerile din data de 26 mai şi au obţinut un fotoliu de europarlamentari. Totodată, plenul Senatului a adoptat cu majoritate de voturi proiectul de hotărâre privind vacantarea mandatelor acestora. “Senatul ia act de încetarea prin demisie a mandatului de senator a lui Dragoş Adrian Benea, începând cu data de 14 iunie 2019, şi declară vacant mandatul de senator ales în circumscripţia electorală nr. 4 Bacău. Senatul ia act de încetarea prin demisie a mandatului de senator a lui Claudiu Manda, începând cu data de 19 iunie 2019, şi declară vacant postul de senator ales în circumscripţia electorală nr.17 Dolj”, a precizat preşedintele de şedinţă.

Citeşte şi: Aplicația Clever Taxi a lui Daimler Benz a plătit un articol în Adevărul, care-i prezintă pe taximetriștii români drept niște brute limitate, homofobe și amenințătoare!

Post-ul Senatorii Claudiu Manda şi Adrian Benea au demisionat din Parlament, pentru a merge la Bruxelles apare prima dată în Libertatea.ro.

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close