Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Simona Gherghe a avut emoții mari când și-a adus bebelușul acasă. „Am stat cu inima-n gât”
Prezentatoarea de televiziune Simona Gherghe a povestit prin ce emoții a trecut când l-a adus acasă de la maternitate pe cel de-al doilea copil al său.

“Primul drum al lui Vlad cu mașina a fost de la maternitate, acasă! ?‍♀️ Și nu vă spun câte emotii… Pentru că, atunci când alegi scoica/scaunul auto, nu ai cum să mergi cu nou-născutul să-l probeze. Te uiți după referințele de pe net, te interesezi pe la prieteni, ai grijă să fie și cochet și speri să ai noroc! Am stat cu inima-n gât până am ajuns acasă, având în minte plânsetele Anei, la prima ei călătorie. Ei, în cazul lui Vlad, lucrurile s-au așezat perfect”, a povestit vedeta de televiziune pe contul său de socializare.

Simona Gherghe este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din țara noastră. Vedeta  s-a căsătorit, în luna mai a anului 2017, cu Răzvan Săndulescu. În aceeași lună a anului 2017 a venit pe lume și fetița cuplului, Ana Georgia. Vedeta a confirmat în data de 29 noiembrie 2018, că este însărcinată cu cel de-al doilea copil. În data de 9 mai, Simona Gherghe a adus pe lume cel de-al doilea copil, un băiețel care a primit numele Vlad Ioan.

Citește și:

Câștigătorul la Loto 6/49 și-a ridicat premiul: „Cine face ca mine, ca mine să pățească”

Post-ul Simona Gherghe a avut emoții mari când și-a adus bebelușul acasă. „Am stat cu inima-n gât” apare prima dată în Libertatea.ro.

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close