" /> Simona Halep poate ajunge în top 3 WTA, după turneul de la Wuhan. Calcule pentru Turneul Campioanelor - Stiri de Ultima Ora | Stirile Zilei Online
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Simona Halep poate ajunge în top 3 WTA, după turneul de la Wuhan. Calcule pentru Turneul CampioanelorSimona Halep, 27 de ani, se află în China, unde va
participa la turneul de la Wuhan (22-28 septembrie). O competiție de la care
sportiva din Constanța are mari așteptări.

Aflată pe locul 6 WTA, Simona Halep a fost eliminată anul trecut la Wuhan încă din primul meci, în turul 2, de slovaca Dominika Cibulkova, așa că o evoluție bună în China i-ar aduce puncte importante, cu care ar urca în topul WTA.

Concret, dacă se va impune la Wuhan, Halep va acumula 900 de puncte, cu ajutorul cărora ar putea ajunge până cel mult pe locul 3 WTA.

“Abia aştept să joc la Wuhan. Este a şasea oară la rând când merg acolo. De fiecare dată când mă întorc, locul este mai mare şi mai frumos”, a declarat Simona la plecarea din România.

În ceea ce privește starea de sănătate, sportiva de 27 de ani, care a fost sâcâită de o accidentare la glezna stângă, a ținut să-și liniștească fanii: “Sunt sănătoasă, dar uneori resimt dureri la încheieturi, însă asta este ceva normal pentru orice sportiv de performanţă”.

După Wuhan, Halep va participa la turneul de la Beijing (30 septembrie-6 octombrie), apoi la Turneul Campioanelor.

Conform specialiștilor în tenis, Simona Halep ar mai avea nevoie de 500 de puncte pentru a fi sigură de participarea la Turneul Campioanelor (27 octombrie-3 noiembrie) de la Shenzhen (China), competiție care marchează finalul sezonului și la care participă cele mai bune opt sportive din 2019. În acest top, sportiva din Constanța se află în prezent pe locul 3.

La Wuhan, Halep va juca direct în turul II cu cehoaica Barbora Strycova, 33 de ani, 31 WTA sau cu chinezoaica Xiyu Wang, 18 ani, 140 WTA.

Simona Halep joacă la Wuhan și la dublu unde, împreună cu Ralua Olaru, s-a calificat, ieri, în optimi, după 7-6, 4-6, 10-8, cu perechea Qianhui Tang / Xinyu Wang din China.

”Nu sunt două zile care să semene una cu alta în această viaţa. Este greu să te aştepţi la ceva, să repeţi ceva. Încerc să fiu cea mai bună variantă a mea în fiecare zi” – Simona Halep, locul 6 WTA

Post-ul Simona Halep poate ajunge în top 3 WTA, după turneul de la Wuhan. Calcule pentru Turneul Campioanelor apare prima dată în Libertatea.

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close