Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Tânărul care a dat foc la 10 cataloage într-un liceu din Iași a fost identificat
Tânărul bănuit că a dat o spargere în Liceul Tehnologic din localitatea Belceşti din Iași și a ars zece cataloage a fost identificat de polițiști. Anchetatorii au descins în locuința suspectului de unde au ridicat mai multe haine și bunuri folosite în timpul loviturii.

Polițiștii din Hârlău au făcut o percheziție în localitatea Belcești, unde a fost identificat un tânăr bănuit de distrugere, relatează Mediafax.

Este vorba despre un adolescent de 15 ani, care este elev al Liceul Tehnologic „Victor Mihăilescu Craiu“ din Belceşti, unde a avut loc spargerea. Polițiștii au reușit să-l identifice după ce au analizat mai multe zile imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zona unității de învățământ, scrie Ziarul de Iași.

Băiatul este bănuit că în noaptea de 16 spre 17 mai că a pătruns în liceul din comuna Belcești și a incendiat 10 cataloage.

În urma percheziției, polițiștii au ridicat mai multe haine și bunuri care ar fi fost folosite în timpul spargerii.

sursă foto: Ziarul de Iași

Citește și:

Radu Mazăre: „Scăpați de mine, stați să vedeți când vin frații mei, gemenii!” Replica rămasă în istorie a elevului „inteligent, dar nerespectuos”, devenit unul dintre marii fugari ai României

 

Post-ul Tânărul care a dat foc la 10 cataloage într-un liceu din Iași a fost identificat apare prima dată în Libertatea.ro.

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close