Situată în vibrantul oraș Iași, firma Tehno Idealconsult se evidențiază ca o prezență de referință în domeniul protecției muncii. Cu o istorie solidă în asigurarea securității la locul de muncă, această companie oferă servicii specializate ce au un impact semnificativ asupra comunității.

Istoric

Tehno Idealconsult a luat naștere din pasiunea profundă pentru asigurarea securității la locul de muncă și sănătatea ocupantului. Cu o echipă dedicată de specialiști și o expertiză bogată în domeniul securității, firma a devenit o prezență notabilă în piața serviciilor de consultanță pentru protecția muncii.

Servicii Oferite

Tehno Idealconsult oferă o gamă extinsă de servicii care acoperă o varietate de aspecte legate de siguranța și sănătatea ocupantului:

1. Securitate și Sănătate la Locul de Muncă – Una dintre principalele preocupări ale firmei este de a asigura că toate aspectele legate de siguranța și sănătatea la locul de muncă sunt gestionate în mod corespunzător. Aceasta implică elaborarea și actualizarea planurilor de prevenire și protecție, instruirea angajaților în aspectele introductive și generale ale securității, precum și oferirea de propuneri pentru a include clauze referitoare la siguranța și sănătatea ocupanților în contractele de prestări de servicii cu alți angajatori.

2. Evaluarea Riscurilor de Accidentare și Imbolnăvire Profesionala – Identificarea pericolelor și evaluarea riscurilor pentru fiecare aspect al mediului de muncă reprezintă o prioritate. Tehno Idealconsult pune un accent deosebit pe identificarea și gestionarea riscurilor de accidentare și imbolnăvire profesională, contribuind astfel la creșterea securității ocupanților și a locurilor de muncă.

3. Situații de Urgență – Într-o lume în continuă schimbare, companiile trebuie să fie pregătite pentru orice situație de urgență. Tehno Idealconsult oferă consultanță cu privire la dotarea locurilor de muncă cu mijloace tehnice inițiale de stingere a incendiilor, propagandă vizuală pentru domeniul situațiilor de urgență, informări privind schimbările legislative și măsurile necesare, precum și monitorizarea implementării acestora la nivelul unității.

4. PRAM (Verificarea Periodică a Instalațiilor Electrice) – Verificarea periodică a instalațiilor electrice reprezintă un aspect crucial în prevenirea accidentelor. Firma oferă expertiză în acest domeniu, asigurându-se că instalațiile electrice respectă standardele de siguranță.

5. ISCIR (Supravegherea și Verificarea Mecanismelor de Ridicat și Instalațiilor Sub Presiune) – Mecanisme de ridicat și instalații sub presiune care intră sub incidența ISCIR necesită supraveghere și verificare regulate. Tehno Idealconsult se asigură că aceste echipamente sunt întotdeauna în stare optimă pentru siguranța ocupanților.

Magazinul Tehno Idealconsult

Pe lângă serviciile de consultanță, compania oferă o gamă variată de materiale pentru promovarea securității și prevenirea incendiilor, precum panouri de salvare și acordare de prim ajutor, panouri de interzicere, panouri de obligativitate, panouri de avertizare și semnalizare a riscului sau pericolului. De asemenea, furnizează materiale tehnice de apărare împotriva incendiilor, cum ar fi stingătoare cu pulbere presurizate permanent, stingătoare cu spumă mecanică presurizate permanent, stingătoare cu dioxid de carbon, pichete PSI, hidranți și accesorii PSI, precum și echipamente PSI.

Angajamentul Față de Siguranță

Tehno Idealconsult are un angajament profund față de siguranța ocupanților și a locurilor de muncă. Echipa sa de specialiști aduce mereu în prim plan expertiză extinsă și experiență pentru a oferi servicii de cea mai înaltă calitate. Compania se menține mereu la curent cu modificările legislative și tehnologice pentru a asigura că serviciile sale rămân actualizate și eficiente.

Date de Contact

În concluzie, Tehno Idealconsult din Iași reprezintă un partener de încredere în domeniul Protecției Muncii, oferind servicii variate și materiale pentru promovarea siguranței la locul de muncă. Prin angajamentul său față de siguranță și sănătate, firma contribuie la îmbunătățirea calității vieții ocupanților și la asigurarea unor locuri de muncă sigure în diferite sectoare industriale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *