Într-o lume în continuă schimbare, siguranța la locul de muncă și sănătatea angajaților devin din ce în ce mai esențiale. Tehno Idealconsult, cu sediul în Iași, este liderul de necontestat în furnizarea de soluții complexe și expertiză în domeniul Securității și Sănătății la Locul de Muncă (SSM). Avem o istorie solidă și oferim o gamă variată de servicii și produse, devenind partenerul de încredere pentru companiile din Iași și din regiune, care doresc să-și îmbunătățească mediul de lucru și să prevină incidentele nedorite.

Experiență și Devotament în Securitatea Ocupațională

La Tehno Idealconsult, credem ferm că siguranța la locul de muncă nu ar trebui să fie o cerință, ci un angajament care ne privește pe toți. De aceea, ne dedicăm în mod constant oferirii de soluții inovatoare pentru prevenirea riscurilor și promovarea unui mediu de lucru sigur. Sloganul nostru, „Prevenim împreună, cu siguranță!”, reflectă angajamentul nostru de a colabora cu clienții noștri pentru a construi un mediu sigur și eficient.

Servicii Complete pentru Securitate și Sănătate la Locul de Muncă

Tehno Idealconsult oferă o gamă largă de servicii care acoperă toate aspectele SSM:

Evaluarea Riscurilor Profesionale

Cu ajutorul unei echipe de experți, efectuăm o evaluare amănunțită a riscurilor la locul de muncă, identificând pericole potențiale și oferind soluții personalizate pentru prevenirea incidentelor.

Situații de Urgență:

Gestionarea eficientă a situațiilor de urgență, precum incendii sau evacuări, este crucială pentru siguranța angajaților. Oferim consultanță și planuri personalizate pentru a face față oricărei situații de criză.

Consultanță ISCIR

Colaborăm cu dvs. pentru a vă asigura că echipamentele și instalațiile industriale respectă toate cerințele riguroase impuse de Institutul pentru Studierea și Prevenirea Accidentelor Industriale (ISCIR).

Verificări PRAM

Oferim servicii de control și verificare a presiunii la recipienți sub presiune (PRAM), asigurându-vă că echipamentele dvs. sunt conforme cu reglementările în vigoare.

Soluții pentru Siguranța la Locul de Muncă

În magazinul nostru, vă punem la dispoziție o gamă variată de produse legate de siguranța la locul de muncă:

Materiale de Propagandă Vizuală

Acestea includ panouri de salvare și prim ajutor, semne de interzicere, semne de obligativitate, precum și semne de avertizare și semnalizare a pericolelor, contribuind la prevenirea incidentelor și sporind gradul de conștientizare.

Echipamente Tehnice de Apărare împotriva Incendiilor

Oferim o gamă completă de stingătoare cu diferite tipuri de agenți de stingere, instalații PSI, hidranți și echipamente PSI pentru a vă asigura că sunteți pregătiți să gestionați incendii și alte situații de urgență.

Contactați-ne pentru Siguranță și Expertiză

Pentru a beneficia de serviciile noastre de top și de produsele de calitate, vă invităm să ne vizitați la sediul nostru din Iași, situat pe:

Pentru mai multe informații și pentru a iniția o colaborare cu Tehno Idealconsult, vă rugăm să ne contactați prin:

Tehno Idealconsult reprezintă alegerea înțeleaptă pentru toate nevoile dvs. legate de Securitate și Sănătate la Locul de Muncă.

Cu noi, vă puteți asigura că angajații dvs. vor lucra într-un mediu sigur și securizat, promovând astfel eficiența și succesul în afaceri. Siguranța nu este negociabilă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *