" /> Teodor Meleşcanu atacă în instanţă excluderea din ALDE. Mesaj către Tăriceanu: „Nu cred în sancțiuni, excluderi și apucături de dictator din Banana Land!” - Stiri de Ultima Ora | Stirile Zilei Online
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Teodor Meleşcanu atacă în instanţă excluderea din ALDE. Mesaj către Tăriceanu: „Nu cred în sancțiuni, excluderi și apucături de dictator din Banana Land!”Preşedintele Senatului, Teodor Meleşcanu, a anunţat joi că îşi va ”căuta dreptatea în justiţie”, după ce a fost exclus din ALDE.

Meleşcanu spune că această decizie a conducerii ALDE este neconstituţională şi ilegală.

“Din păcate, s-a adoptat o decizie de excludere a mea din ALDE care este perfect ilegală şi care de fapt nici nu există. Nu a fost pe ordinea de zi, nu a apărut niciun document, a fost o chestiune care doar s-a citit în şedinţă. Deci, din punctul meu de vedere ea este inaplicabilă, este anticonstituţională, contravine Regulamentului privind drepturile parlamentarilor şi din această cauză mi-a rămas o singură modalitate, de a-mi căuta dreptatea în justiţie. Şi voi face”, a declarat Meleşcanu la Parlament.

Meleşcanu: Nu cred în sancțiuni, excluderi și apucături de dictator din Banana Land!

Ulterior, acesta a scris, pe Facebook, că ALDE se află la o răscruce de drumuri.

Trebuie să alegem: continuăm proiectul politic cu partenerii de la PSD, cu care am ajuns în Parlament în 2016 și cu care ne-am aliat pentru a face bine României, sau ne îndreptăm către o fundătură, eventual dispărând de pe scenă politică?”, a scris Meleşcanu, pe pagina de socializare.

El menţionează că “este o întrebare la care numai membrii ALDE pot răspunde, nu un singur om, chiar dacă azi el este președintele ALDE (sau doi, trei care îl izolează)”.

Meleşcanu îi transmite un mesaj liderului ALDE: “Dragă Călin, eu cred în dialog, în rațiune și în logică, pentru binele națiunii. Nu cred în sancțiuni, excluderi și apucături de dictator din Banana Land. Aceasta nu este o luptă între mine și ține, este o alegere bună sau o alegere greșită. Nu eu sunt problema ta, dar pot fi parte din soluție și sunt oricând deschis la dialog, cooperare și colaborare. Competiția ne face mai performanți iar colaborarea mai BUNI”.

El continuă: “De-a lungul istoriei, au fost prea mulți cei care și-au făcut un tel din a dezbina neamul nostru. Știu că tu nu faci parte dintre aceștia. Să distrugi este foarte ușor, să construiești este foarte greu, cere multă inteligență, muncă și patriotism”.

Post-ul Teodor Meleşcanu atacă în instanţă excluderea din ALDE. Mesaj către Tăriceanu: „Nu cred în sancțiuni, excluderi și apucături de dictator din Banana Land!” apare prima dată în Libertatea.

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close