" /> Thalia, dată de gol. Un actor dezvăluie de ce nu i-a plăcut să se sărute cu ea în telenovele - Stiri de Ultima Ora | Stirile Zilei Online
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Thalia, dată de gol. Un actor dezvăluie de ce nu i-a plăcut să se sărute cu ea în telenoveleUn actor care a jucat alături de Tahlia într-o telenovelă a făcut dezvăluiri despre acesta. Arturo Peniche a explicat de ce nu i-a plăcut să o sărute pe celebra vedetă mexicană.

În anul 1992, Thalia a jucat alături de actorul Arturo Peniche în telenovela Maria Mercedes.

Cei doi formau un cuplu de îndrăgostiți. Actorul a dezvăluit că nu i-a plăcut deloc să o sărute pe Thalia din cauza mirosului.

Într-un interviu pentru emisiunea Suleta la Sopa, Arturo Peniche a dezvășluit că Thalia obișnuia să consume mâncare foarte condimentată și venea mirosind a usturoi la filmări.

“Îi plăcea foarte mult să mânânce fructe de mare și ajungea la filmări cu un puternic miros de usturoi”, a declarat Arturo Peniche, potrivit show.news.

Thalia, în vârstă de 47 de ani, este una dintre cele mai cunoscute actrițe și cântărețe din Mexic. În anul 2000, Tommy Mottola s-a căsătorit cu Thalia. Cuplul are doi copii: Sabrina Sakae, care a venit pe lume în 2007, și Matthew Alejandro, care s-a născut în anul 2011. Tommy Mottola a fost căsătorit de trei ori. În anul 1971, acesta s-a însurat cu Lisa Clark, de care a divorțat în anul 1990. Din mariajul lor au rezultat doi copii: Michael și Sarah. În iunie 1993, Tommy Mottola s-a căsătorit pentru a doua oară, de data aceasta aleasa fiind celebra căntăreață Mariah Carey. Cei doi s-au separat în luna mai a anului 1997.

FOTO: Northfoto; capturi video

Post-ul Thalia, dată de gol. Un actor dezvăluie de ce nu i-a plăcut să se sărute cu ea în telenovele apare prima dată în Libertatea.

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close