Dacă căutați o locuință de excepție într-una dintre cele mai promițătoare zone din București, căutarea dumneavoastră se încheie aici. Titan4Residence este răspunsul la nevoile dumneavoastră de locuință, situat în inima cartierului Theodor Pallady. Acest complex imobiliar redefinește conceptul de eleganță modernă și confort. Descoperiți de ce ar trebui să luați în considerare achiziționarea unui apartament nou finalizat la Titan4Residence:

Complexuri Finalizate:

Cu un istoric de succes, Titan4Residence se mândrește cu trei complexuri finalizate care au atras un număr semnificativ de cumpărători. Acestea includ:

 • Strada Gura Putnei nr. 32, 34-44: Cu un impresionant număr de 176 de proprietăți deja vândute, acest complex a dovedit să fie popular.
 • Strada Gura Calitei nr. 82-88: Aici, un impresionant număr de 225 de proprietăți au fost vândute.
 • Strada Gura Calitei nr. 158: În acest complex, încă mai sunt disponibile 151 de proprietăți si alte 57 au fost deja achiziționate, subliniind atractivitatea crescută a acestei locații.

Opțiuni de Parcare:

La Titan4Residence, înțelegem că fiecare client are cerințe unice de parcare. Prin urmare, oferim mai multe opțiuni de parcare pentru a satisface nevoile dumneavoastră personale:

 • Parcare Exterioară: Prețurile încep de la 4700€ + TVA.
 • Parcare la Demisol: Prețurile încep de la 5800€ + TVA.

Variație de Tipuri de Apartamente:

Înțelegem că fiecare familie are propriile sale necesități și preferințe. La Titan4Residence, avem un portofoliu diversificat de tipuri de apartamente, astfel încât să puteți găsi locuința perfectă pentru dumneavoastră:

 • Garsoniere și Apartamente tip Studio: Prețurile încep de la 58.000€.
 • Apartamente cu 2 Camere: Prețurile încep de la 68.900€.
 • Apartamente cu 3 Camere: Prețurile încep de la 111.400€.
 • Apartamente cu 2 sau 3 Camere și Grădină: Dacă visați la o grădină privată, la Titan4Residence puteți să vă transformați visul în realitate.

Locație de Top în Theodor Pallady:

Situat strategic în sud-estul Bucureștiului, Titan4Residence oferă acces rapid la o multitudine de facilități. Cu magazine importante precum MegaImage, Kaufland, Lidl, Metro Cash&Carry, Auchan Hypermarket și multe altele în apropiere, veți beneficia de tot confortul la îndemână. Pe lângă facilitățile comerciale, aveți la dispoziție restaurante, pizzerii, cafenele și parcuri pentru a vă bucura de o experiență de viață completă.

Eleganță și Confort în Fiecare Detaliu:

Apartamentele de la Titan4Residence au fost concepute pentru a vă oferi un nivel superior de confort și eleganță. Cu suprafețe mari vitrate care asigură lumina naturală abundentă, fiecare locuință este un spațiu deschis și primitor. Tamplaria PVC de înaltă calitate cu izolare termică și fonică superioară asigură un mediu liniștit și confortabil. Fiecare apartament beneficiază de o terasă pentru a vă oferi momente de relaxare și contemplare.

Calitate în Construcție și Design:

La Titan4Residence, punem un accent deosebit pe calitatea construcției. Fundația solidă din beton armat, pereții din cărămidă termoizolantă și sistemul termoizolat cu polistiren expandat asigură eficiență energetică și confort în orice anotimp. Tamplaria PVC de înaltă calitate și ușile solide contribuie la siguranță și izolare fonică. Instalațiile termice individuale și încălzirea în podea creează un mediu plăcut în fiecare sezon.

Facilități Complete:

La Titan4Residence, am pus la dispoziție o gamă completă de facilități. Un loc de joacă special amenajat pentru copii, locuri de parcare disponibile pentru fiecare apartament, spații verzi și zone de relaxare sunt doar câteva dintre avantajele de care vă puteți bucura. Fiecare clădire este dotată cu un ascensor modern și silențios, pentru a vă facilita accesul la locuință.

Încredere și Profesionalism:

Proiectul Titan4Residence este realizat sub coordonarea echipei ADA CONCEPT DESIGN, cu implicarea arhitectului principal Alexandru Daniel Anghel. Această echipă de experți în design și construcție garantează un standard înalt de calitate și design în fiecare aspect al proiectului.

Contactați-ne pentru Mai Multe Informații!

Dacă sunteți interesați să aflați mai multe despre apartamentele noastre noi finalizate în Theodor Pallady sau dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați. Echipa noastră este aici pentru a răspunde la orice întrebare și a vă arăta cum puteți deveni parte din această comunitate exclusivă.

Birou Vânzări Titan4Residence:

 • Adresă: Drumul Gura Calitei nr. 158, Corp 1, parter, ap. 4, interfon 04.
 • Telefon: +40 775 355 245 / +40 773 936 561.
 • Email: vanzari@titan4residence.ro.

Este momentul să vă transformați visul în realitate și să vă bucurați de un trai modern, elegant și confortabil în inima Bucureștiului.

Alegeți Titan4Residence pentru a începe o nouă etapă a vieții dumneavoastră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *