Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Trei mașini de poliție, inundate în Tismana după o ploaie torențială / FOTO
Curtea Poliției din Tismana a fost inundată joi seara, după o rupere de nori, iar trei autospeciale, care erau parcate, au ajuns sub apă. De asemenea, în apropierea Mânăstirii Tismana, râul a ieșit din matcă și a adus aluviuni pe drum.

Trei mașini de poliție au fost inundate, după ce curtea interioară a Poliției orașului Tismana din județul Gorj s-a umplut de apă după ce a plouat torențial, relatează Impact în Gorj.Râurile Cerna și Tismana au ieșit din matcă joi, în urma precipitațiilor abundente. În orașul Tismana au fost inundate zeci de gospodării, a precizat primarul Marian Slivilescu, conform Pandurul.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj intervine pentru evacuarea apei din mai multe gospodării. De asemenea, polițiștii acționează în zonă, împreună cu jandarmii și autoritățile locale pentru a veni în sprijinul localnicilor afectați de inundații.

Râul Tismana a ieșit din matcă în zona cunoscutei mânăstiri din localitate, aducând lemne pe drum. Primăria intervine în zonă cu un buldoexcavator.

Citește și:

O româncă „vândută” de regimul Ceaușescu cu 10.000 de dolari în Venezuela preferă să rămână în cea mai periculoasă țară din lume decât să revină în România! Povestea fabuloasă a profesoarei de violoncel din Caracas, născută în București

Post-ul Trei mașini de poliție, inundate în Tismana după o ploaie torențială / FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close