Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Ucigașul polițistului din Timiș va fi externat și transferat la penitenciar. Victima sa, înmormântată astăzi
Marcel Lepa, ucigașul unui polițist în județul Timiș, urmează să fie externat de la Spitalul Municipal din Timișoara și transferat la penitenciar. El a fost operat în urmă cu două zile pentru extragerea din corp a două gloanțe. Tot în cursul acestei zile, urmează să fie înmormântat Cristian Amariei, polițistul care a fost împușcat mortal de către Lepa duminica trecută.

Lepa a fost operat marți la Timișoara, medicii reușind să extragă două gloanțe din corpul său, gloanțe care l-au lovit duminică, atunci când a fost urmărit de polițiști imediat după comiterea crimei. În cele două zile de internare, Lepa a stat singur în salon, sub pază strictă.

Marcel Lepa a fost prins în localitatea Remetea, județul Timiș, fără ca polițiștii să tragă vreun foc de armă. Asupra lui, oamenii legii au găsit pistolul cu care l-a ucis pe polițistul Cristian Amariei și niște cartușe. Totodată, în mașina parcată în fața casei, au mai fost găsite alte două pistoale, unul cu gaz, iar celălalt cu bile, ambele neletale.

”Rănile provocate de proiectile, care au fost in corpul pacientului, nu au afectat vase, nervi și nu i-au periclitat viața. Ambele proiectile au penetrat unul mâna, unul toracele, dar fără a avea și un orificiu de iesire. Amândouă au fost recuperate si urmeaza sa se faca, probabil, o expertiză. (…) În mod normal, rănile provocate de un proiectil, el nefiind cu potențial letal, dar stând două – trei zile de la producerea evenimentului, există un potențial infecțios, cu un risc de septicemie, așa că două – trei zile va rămâne internat”, a declarat Ovidiu Burlacu, seful sectiei de Chirurgie Toracica din cadrul Spitalului Municipal Timișoara, imediat după ce Lepa a fost operat.

Citește și: UPDATE / Marcel Lepa, criminalul poliţistului din Timiş, a fost operat la Timișoara. Medicii au extras două gloanțe din corpul său

Post-ul Ucigașul polițistului din Timiș va fi externat și transferat la penitenciar. Victima sa, înmormântată astăzi apare prima dată în Libertatea.ro.

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close