Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Un bărbat ar fi vrut să comită un atentat în New York. Tânărul de 22 de ani a fost arestat
Un bărbat simpatizant al jihadiștilor e suspectat că plănuia să comită un atentat în Times Square din New York, unde voia să folosească o armă. Tânărul de 22 de ani, identificat ca Ashiqul Alam, a fost arestat și urmează să fie prezentat unui judecător.

Ashiqul Alam, a fost arestat și urmează să fie prezentat unui judecător.

Suspectul era supravegheat şi a fost arestat de polițiști în timp ce încerca să cumpere o armă al cărei număr de serie era ilizibil, relatează Agerpres.

Tânărul de 22 de ani a discutat în cadrul unor conversații private despre atacarea unor politicieni în New York și în Washington. Ulterior, suspectul originar din Queens s-ar fi reorientat spre Times Square.

Potrivit Abcnews, suspectul se numește Ashiqul Alam și, conform unor surse din rândul anchetatorilor americani, ar fi acționat singur. Tânăul nu reprezenta o amenințare imediată, însă comportamentul său a justificat arestarea.

Primul obiectiv
turistic din New York, Times Square este în mod constant ţinta unor
atacuri sau tentative de atacuri.

În 2017, Richard Rojas a intrat în mulţime cu vehiculul său, omorând o tânără şi rănind alte 22 de persoane. Fost veteran, bărbatul nu avea nicio legătură cu mişcarea jihadistă.

În 2016, trei bărbaţi care voiau să detoneze explozibili în Times Square şi în metroul din New York au fost arestaţi înainte de a acţiona.

sursă foto: newyork.cbslocal.com / Facebook

Citește și:

CSM cheltuie 5,3 milioane de euro bani europeni pentru „asigurarea unei transparențe sporite” a justiției, dar se folosește de numele unor ziariști cunoscuți ca să blocheze informațiile din dosare!

Post-ul Un bărbat ar fi vrut să comită un atentat în New York. Tânărul de 22 de ani a fost arestat apare prima dată în Libertatea.ro.

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close