Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Un copil de cinci ani a anunțat la poliție că mama sa l-a lăsat în mașină cu ceilalți șase frați ca să se ducă la shopping
Un copil de cinci ani a fost lăsat de mama lui într-o mașină, închis alături de alți șase frați de-ai lui. Mama acestora a decis să-î lase pe copii închiși în mașină cât timp mergea să facă cumpărăturile.

 

Cei șapte copiii au fost lăsați în mașină de mama lor în parcarea unui centru comercial din Waldorf, SUA, în plin soare.

După cum relatează Washington Post, poliția a primit un apel de la copilul în vârstă de cinci ani, care le-a indicat că el și frații săi fuseseră închiși în mașină de mama lor, care a plecat la shopping.

Micuțul însă a închis telefonul înainte să explice unde se aflau cu exactitate el și f4rații săi. Chiar și așa, poliția a reușit să-i descopere, prin GPS, pe copiii închiși în mașină.

Aceștia se aflau în parcarea centrului comercial St. Charles Towne Center. Micuții au avut nevoie de îngrijiri medicale din cauză că era transpirați și dezhidtratați din cauza căldurii în care stătuseră.

Mama acestora a apărut la 10 minute după ce poliția i-a salvat pe micuți. În total, însă, femeia i-a lăsat singuri pe copii în jur de 30 de minute. Femeia va trebui să răspundă în fața instanței pentru că și-a lăsat copiii închișți în mașină și nesupravegheați.

Citește și:

Segregarea în școli. Părinții nu vor să-și lase copiii la „școala romilor”: într-o unitate de învățământ din Mizil, numărul copiilor care nu aparțin etniei scade de la un an la altul

Post-ul Un copil de cinci ani a anunțat la poliție că mama sa l-a lăsat în mașină cu ceilalți șase frați ca să se ducă la shopping apare prima dată în Libertatea.ro.

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close