Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Un elicopter militar s-a prăbușit în Mexic. Cinci persoane au murit / FOTO&VIDEO
Tragedie aviatică, produsă în Mexic. Cinci persoane au murit, după ce elicopterul militar în care se aflau s-a prăbușit în centrul țării. 

Reprezentanții Marinei mexicane au precizat că elicopterul M-17 s-a prăbușit la aproape 89 de kilometri nord de orașul Jalpan de Sierra, în statul Queretaro. Aparatul de zbor fusese trimis în zonă pentru a ajuta la stingerea unui incendiu de vegetație, relatează agenția Reuters, citată de Mediafax.

Potrivit autorităților mexicane, cauzele prăbușirii elicopterului sunt momentan necunoscute.

Echipele de salvatori au descoperit rămășițele elicopterului sâmbătă dimineață deoarece operațiunea de căutare a fost suspendată în noaptea de vineri spre sâmbătă din cauza vremii nefavorabile.

Oficialii mexicani, inclusiv preşedintele Manuel Lopez Obrador, au ţinut un moment de reculegere vineri, în memoria militarilor morți în accidentul aviatic.

<blockquote class=”twitter-tweet” data-lang=”en”><p lang=”es” dir=”ltr”>Cae helicóptero de la <a href=”https://twitter.com/hashtag/Semar?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#Semar</a><br>Redacción<br>Helicóptero de la SEMAR que cayó en la sierra de <a href=”https://twitter.com/hashtag/Quer%C3%A9taro?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#Querétaro</a>, cuándo realizaba labores para combatir un incendio forestal se desplomó cerca de Jalpan de la Sierra, Querétaro; en la aeronave viajaban cinco tripulantes. <a href=”https://t.co/4TNi2iPyhE”>pic.twitter.com/4TNi2iPyhE</a></p>&mdash; @elcorreodigitalMX (@elcorreodgmx1) <a href=”https://twitter.com/elcorreodgmx1/status/1132145469860253696?ref_src=twsrc%5Etfw”>May 25, 2019</a></blockquote>

<script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

<blockquote class=”twitter-tweet” data-lang=”en”><p lang=”es” dir=”ltr”>Encuentra la SEMAR restos del helicóptero siniestrado en la sierra gorda de Jalpan Querétaro <a href=”https://t.co/qGbocQ6JJX”>https://t.co/qGbocQ6JJX</a> <a href=”https://t.co/VeSBSZUWVb”>pic.twitter.com/VeSBSZUWVb</a></p>&mdash; ZonaPotosinaSLP (@ZonaPotosinaSLP) <a href=”https://twitter.com/ZonaPotosinaSLP/status/1132362197164670976?ref_src=twsrc%5Etfw”>May 25, 2019</a></blockquote>

<script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

Citește și:

Forbes: Un român este cel mai tânăr milionar din Silicon Valley. Povestea lui Sebastian Dobrincu, tânărul care le calcă pe urme lui Zuckerberg și Elon Musk

 

Post-ul Un elicopter militar s-a prăbușit în Mexic. Cinci persoane au murit / FOTO&VIDEO apare prima dată în Libertatea.ro.

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close