Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Un jucător al Stelei acuză jandarmii că i-au lovit soția gravidă. Florin Răsdan: „Voi nu sunteţi oameni”
Un jucător al CSA Steaua acuză jandarmii că i-ar fi lovit soția gravidă, după violențele de la meciul de duminică seara, cu echipa Carmen. Fotbalistul este decis să le ceară socoteală, spunând că soția lui a ajuns la spital, cu dureri și contracții. Incidentul a fost surprins într-o filmare.

CSA Steaua a pierdut meciul cu Carmen, cu scorul 0-1, fanii au năvălit pe teren iar jandarmii au intervenit. Ulterior, după ce suporterii au ieşit din arena din Regie, jandarmii au fost mobilizaţi pentru a nu se crea alte incidente.

În această învălmăşeală ar fi căzut victimă şi soţia fotbalistului Florin Răsdan, susține acesta, potrivit digisport.ro.

Maria Bratu ar fi fost bruscată de oamenii legii, chiar dacă este însărcinată. Tatăl fotbalistului a filmat scenele de după incident, în care femeia le cere socoteală jandarmilor.

Pe pagina personală de Facebook, Răsdan a postat înregistrarea şi s-a dezlănţuit împotriva jandarmilor.

“E normal ca Jandarmeria să dea într-o femeie gravidă?! Soţia mea a ajuns la spital cu contracţii şi cu dureri datorită unor imbecili! Toată lumea judecă suporterii, dar suporterii sunt doar nişte oameni simpli care îşi sustin echipa de suflet, dar voi?! Voi nu sunteţi oameni! Sper să reuşim să facem ceva împotriva acestor animale!”, a scris jucătorul.

Citește și: Filmul unei zile istorice. La Iași, Papa Francisc a binecuvântat familiile reunite de peste hotare și bolnavii care nu au renunțat la credință. A îndepărtat cordonul de securitate ca să ajungă la credincioși

 

Post-ul Un jucător al Stelei acuză jandarmii că i-au lovit soția gravidă. Florin Răsdan: „Voi nu sunteţi oameni” apare prima dată în Libertatea.ro.

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close