Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Un militar din Buzău și tatăl său, acuzați că au snopit în bătaie un bărbat. Victima nu a depus până acum plângere împotriva acestora
Un militar din județul Buzău și i tatăl său sunt acuzați că ar fi snopit în bătaie un bărbat de 29 de ani din cauza unor neînțelegeri mai vechi. Cazul a intrat în atenția polițiștilor, însă victima nu a depus până în momentul de față vreo plângere împotriva agresorilor.

Scandalul a avut loc sâmbătă în satul Olari din comuna Calvini, județul Buzău. Din spusele rudelor, Marian Cîrstinoiu ar fi avut în urmă cu o săptămână o discuție aprinsă cu soția lui V.N, un localnici din Calvini. Disputa s-ar fi încheiat la Poliție, unde tânărul de 29 de ani ar fi fost amendat pentru că ar fi împins-o pe femeie pe motiv că aceasta i-ar fi tras o palmă, notează Reporterbuzoian.

La două săptămâni, soțul și fiul femeii, care este militar, l-ar fi prins pe Marian în zona păstrăvăriei din satul Olari, unde l-ar fi snopit în bătaie. Potrivit rudelor, tânărul de 29 de ani a fost lovit cu pumnii și picioare și a fost dus cu o ambulanță la spital.

După o serie de investigații, medicii l-au externat, însă tânărul a revenit a doua zi pe motiv că acuza dureri de cap.

Rudele femeii nu au
putut suporta însă o așa îndrăzneală, iar la două săptămâni
distanță, soțul și fiul acesteia l-ar fi prins pe Marian în zona
păstrăvăriei din satul Olari, unde i-au aplicat o corecție care
l-a trimis direct în spital. Din spusele rudelor, V.N. și V.M.,
tată și fiu, l-au lovit pe Marian cu pumnii și cu picioarele, până
când acesta a fost umplut de sânge.

Bărbatul de 29 de ani a fost dus cu o ambulanță la spital. După o serie de investigații, medicii buzoieni au decis să îi dea drumul, însă bărbatul ar fost readus a doua zi, pentru că acuza dureri de cap.

Polițiștii iau în calcul, însă, o altă variantă. Scandalul ar fi pornit, în urmă cu o săptămână, când Marian ar fi făcut scandal în fața porții lui V.N., pe fondul consumului de alcool. La o săptămână distanță, Marian susține că a fost luat la bătaie pe stradă de către bărbatul de 50 de ani și fiul acestuia care este militar.

Potrivit sursei citate, Poliția susține însă că presupusele fapte ar fi fost comise doar de bărbatul în vârstă de 50 de ani.

În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe. Tânărul care susține că a fost snopit în bătaie susține nu a depus până acum nicio plângere și nici vreun certificat medico-legal care să ateste agresiunea suferită.

Citește și:

AUDIO: Claudia Nicolae, fosta consilieră a lui Carmen Dan și acum director la Agerpres, a mințit! Publicăm înregistrarea convorbirii telefonice care arată că demonstranții din 10 august au fost urmăriți de Guvern!

Post-ul Un militar din Buzău și tatăl său, acuzați că au snopit în bătaie un bărbat. Victima nu a depus până acum plângere împotriva acestora apare prima dată în Libertatea.ro.

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close