Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Un militar din Vaslui și-a desfigurat fosta iubită cu ciocanul. S-a răzbunat la fel și pe părinții femeii
Un militar și-a desfigurat cu ciocanul fosta iubită și pe părinții acestuia, ca să se răzbune că a fost părăsit. Atacul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Vaslui, în localitatea Trestiana. Militarul avea cagulă pe față și împreună cu mai mulți complici a intrat peste oameni în casă, lovindu-i cu ciocanul. Toate cele trei victime au ajuns la spital cu răni serioase la cap.

Un militar din Garnizoana Bârlad, Tiberiu B., în vârstă de aproximativ 40 de ani, este acuzat că, împreună cu unul sau doi complici, au pătruns noaptea, cu cagule pe față, în casa familiei fostei iubite din Trestiana, pentru a se răzbuna. Cazul este cercetat de Parchetul Militar Iași, care a trimis în Trestiana procurorii militari din Bacău, relatează vremeanoua.ro.

Femeia, Daniela V., în vârstă de 37 de ani, îi spusese lui Tiberiu B., că vrea să pună punct relației, iar tatăl ei l-a împiedicat să intre în casă. În noaptea de sâmbătă spre duminică, militarul din Vaslui, însoțit de câțiva complici, cu cagule pe față, au pătruns peste mama, tatăl și fosta iubita, pe care i-au bătut cu sălbăticie. Toți trei au ajuns la Spitalul din Bârlad, cu răni grave la cap, aduși de ambulanță. Tatăl și mama femeii au suferit răni mai serioase și au fost transferați la spitalul de neurochirugie din Iași.

Victimele au povestit că au fost atacate cu un ciocan. Având în vedere faptul că suspectul principal este militar, cazul a fost preluat de către Parchetul Militar Iași. Agresorul este din comuna Zorleni și deține un magazin în satul Trestiana, unde locuiește fosta lui iubită. Deocamdată, militarul acuzat în acest dosar nu a fost reținut sau supus vreunei măsuri preventive, arată sursa citată.

Citește și: VIDEO/ Imagini cutremurătoare cu momentul în care mama și cei patru copii sunt luați de ape, în Prahova

 

Post-ul Un militar din Vaslui și-a desfigurat fosta iubită cu ciocanul. S-a răzbunat la fel și pe părinții femeii apare prima dată în Libertatea.ro.

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close