Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Unghiile decorate cu sigla PSD au făcut senzație la Vaslui. Omagiu neobișnuit adus la mitingul lui Dragnea |FOTO
Unghiile decorate cu sigla PSD au fost inventate de o susținătoare a social-democraților, special pentru mitingul de joi de la Iași. O femeie de afaceri din Vaslui a venit cu o cerere neobișnuită la un salon de înfrumusețare din oraș iar angajata s-a conformat.

Susținătoare a partidului condus de Liviu Dragnea, vasluianca a cerut o ojă roșu aprins, iar apoi ca manichiurista să-i „graveze” cu alb, pe unghii, inițialele PSD, arată vremeanoua.ro. Chiar și cei trei trandafiri au încăput pe restul unghiilor, dar suprafața mică nu a permis desfășurarea actului artistic.

Angajata salonului s-a conformat cererii neobișnuite a clientei și i-a desenat pe unghiile rosii ca focul, niște trandafiri, dar si acronimele partidului lui Liviu Dragnea, PSD.

Mândră de rezultatul final, vasluianca – femeie de afaceri pe malul Prutului – a anunțat că va merge la miting și nu se va lăsa până când însuși președintele social-democraților va vedea “omagiul” deosebit la care s-a gândit ea, în calitate de fană declarată, arată sursa citată.

Sursa foto: vremeanoua.ro

Citește și: VIDEO | Cum văd partidele de la Putere și din Opoziție problemele din educație și sănătate, sărăcia și emigrarea. Prima dezbatere electorală în redacția unui ziar, cu candidați pentru Parlamentul European

 

Post-ul Unghiile decorate cu sigla PSD au făcut senzație la Vaslui. Omagiu neobișnuit adus la mitingul lui Dragnea |FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.Sursa Stiri

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close