Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

UPDATE | Circulaţia rutieră a fost reluată pe Autostrada Soarelui după tamponarea din zona localităţii Borcea
Circulaţia rutieră pe Autostrada Soarelui, sensul către litoral, a fost blocată, duminică dimineaţa, în urma unei tamponări între patru autoturisme.

UPDATE: Circulaţia rutieră a fost reluată pe sensul către Constanţa al Autostrăzii Soarelui.

Evenimentul a avut loc pe sensul către Constanţa al Autostrăzii Soarelui, la kilometrul 125 (în zona localităţii Borcea, judeţul Călăraşi).

Traficul rutier este blocat, pe sensul către litoral până la degajarea suprafeţei de rulare (aproximativ 30 de minute).

În urma impactului, o persoană a fost rănită uşor.

Valorile de trafic sunt în creştere, iar în zona accidentului se staţionează în coloană pe aproximativ 3 kilometri, mai informează Infotrafic.

Un alt accident a avut loc în această dimineața pe Autostrada Soarelui, în drumul spre mare în zona localității Lehliu. Din primele informații se pare că un șofer a intrat cu viteză într-o benzinărie și a lovit o persoană.

Nota 3! Profesoara Daniela Pârjol povestește cum doi copii săraci din Vrancea “au primit la finalul anului 3, exact nota care trebuia ca să rămână repetenți, pentru ca școala să fie sigură ca va crește la anul numărul de clase, norma și banii”!

Post-ul UPDATE | Circulaţia rutieră a fost reluată pe Autostrada Soarelui după tamponarea din zona localităţii Borcea apare prima dată în Libertatea.ro.

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close