Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Valentina Rusnac, fetița din Maramureș dată dispărută încă de vineri, căutată este peste 30 de ore. „E posibil să fi fost luată de ape”
Mobilizare impresionantă pentru găsirea Valentinei Rusnac, fetița din localitatea Repedea, județul Maramureș care a dispărut vineri după-amiază. Peste 150 de persoane, polițiști, jandarmi, precum și voluntari, o caută pe copila de șase ani. Din păcate, salvatorii iau în calcul și un scenariu sumbru: este posibil ca fetița să fi fost luată de ape.

Alerta s-a dat vineri, în jurul prânzului, după ce o vecină a anunțat că Valentina Rusnac, o fetiță de șase ani, a dispărut din faţa casei din localitatea Repedea. 

Zeci de polițiști, jandarmi și polițiști de frontieră au căutat-o pe copilă în cursul zilei de vineri, dar și sâmbătă. Peste 100 de localnici s-au mobilizat pentru a o găsi pe Valentina.

De peste 30 de ore, Valentina este, însă, de negăsit.

Valentina Rusnac a fost văzută ultima oară în timp ce se juca cu sora ei în curtea unei vecine. Femeia le-a spus polițiștilor că micuța s-ar fi îndreptat spre un pârâu.
„Sunt multe indicii că ea ar fi mers înspre un râu din localitate și este posibil să fie luată de apă”, a declarat, pentru Libertatea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Maramureș, Florina Meteș.
Pericolul este uriaș deoarece apele au fost umflate după furtunile din ultimele zile.

Anchetatorii iau în calcul și faptul că fetița ar fi fost purtată de curenți la o distanță mai mare de locul în care a dispărut.

Echipele de căutări periază zonele din apropiere cu ajutorul unui câine de urmă.

Citește și:

Klaus Iohannis: „Am fost atât de aproape să intrăm în Schengen, dar au fost aleși PSD-iștii și au început să facă praf justiția”

 

Post-ul Valentina Rusnac, fetița din Maramureș dată dispărută încă de vineri, căutată este peste 30 de ore. „E posibil să fi fost luată de ape” apare prima dată în Libertatea.ro.

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close