" /> Victor Pițurcă, înainte de derby-ul Universitatea Craiova – FCSB: ”Vor fi 30.000 de oameni în tribună, dar nu trebuie ca jucătorii să aibă emoții”. Trei achiziții, prezentate oficial - Stiri de Ultima Ora | Stirile Zilei Online
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Victor Pițurcă, înainte de derby-ul Universitatea Craiova – FCSB: ”Vor fi 30.000 de oameni în tribună, dar nu trebuie ca jucătorii să aibă emoții”. Trei achiziții, prezentate oficialÎnainte de derby-ul de duminică, din etapa a 9-a, cu FCSB, fostul selecţioner Victor Pițurcă este încrezător în lotul său şi le cere jucătorilor să joace fără emoţii, chiar dacă pe stadionul Ion Oblemenco vor fi prezenţi 30.000 de fani.

”Nu cred că trebuie să fie emoţii. Din contră! Trebuie să fim fericiţi, lumea este dornică de spectacol, de rezultate bune. Am vorbit cu băieţii şi mai vorbesc, este un meci de fotbal. Eu vreau să jucăm şi cu acel entuziasm de a juca pe un astfel de stadion în faţa a 30.000 de spectatori”, a spus managerul general al Universității Craiova.

”Întâlnim o echipă cu cei mai buni jucători din România, chiar dacă în momentul ăsta ocupă un loc din subsolul clasamentului. Meciul este deschis oricărui rezultat, avem un avantaj mare, publicul. Îmi doresc un debut bun la echipă, cu o victorie, sper să se întâmple acest lucru”Victor Pițurcă

Universitatea Craiova a prezentat vineri, într-o conferinţă de presă, ultimele achiziţii din perioada de transferări, Uros Cosic, Alexandru Măţel şi Andrei Ivan, toţi trei declarând că îşi doresc să contribuie la cucerirea titlului de campioni în acest sezon.

Post-ul Victor Pițurcă, înainte de derby-ul Universitatea Craiova – FCSB: ”Vor fi 30.000 de oameni în tribună, dar nu trebuie ca jucătorii să aibă emoții”. Trei achiziții, prezentate oficial apare prima dată în Libertatea.

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close