Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

VIDEO | Șase morți și 190 de răniți în urma unei tornade în sud-estul ChineiO tornadă s-a produs în provincia Liaoning din sud-estul Chinei, în urma căreia şase persoane au murit şi 190 au fost rănite.

Meteorologii au anunțat că fenomenele extreme s-ar datora schimbărilor clomatice, a notat mediafax.

Tornada a afectat aproximativ 3.600 de case şi peste 9.900 de locuitori în Kaiyuan, un oraş de jumătate de milion de locuitori, a informat postului naţional de televiziune din China.

Imaginile difuzate de postul CCTV pe canalul său oficial de Weibo arată zeci de clădiri dintr-o zonă de dezvoltare economică din oraşul Kaiyuan distruse.

Publicaţia chineză Global Times a transmis că astfel de fenomene sunt rare în această zonă.

Serviciul meteorologic din China a anunţat maţi că schimbările climatice pot provoca mai multe fenomene meteo extreme, în urma inundaţiilor, secetei şi temperaturilor extrem de ridicate din acest an.

De asemenea, meteorologii au transmis că ploile abundente au depăşit recordurile în mai multe regiuni, iar mai mult de 40 de staţii meteo din ţară au înregistrat anul acesta cele mai mari temperaturi din istorie.

Creierul unui jucător cu origini românești a salvat lumea hocheiului! Pe baza rezultatelor studiului asupra creierului lui Larry Zeidel, alți 146 de jucători din NHL care s-au ales cu leziuni cerebrale de pe urma carierei au obținut despăgubiri de 19.000.000 $

Post-ul VIDEO | Șase morți și 190 de răniți în urma unei tornade în sud-estul Chinei apare prima dată în Libertatea.ro.

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close