Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Viitoarea soție a lui Radu Mazăre, Roxana Mihalache: „Inelul, rochia, şi lucrurile materiale nu sunt foarte importante pentru mine”
Viitoarea soție a lui Radu Mazăre spune că nu contează pentru
ea faptul că nu va avea o lună de miere după căsătoria cu fostul
edil al Constanței închis în penitenciar, pentru că această
perioadă a început de când l-a cunoscut. Roxana Mihalache a fost
joi la vorbitor, la Penitenciarul Rahova, pentru a-și întâlni
viitorul soț.

Roxana le-a declarat jurnaliștilor că nu se aștepta ca Radu
Mazăre să o ceară de nevastă, având în vedere problemele
judiciare pe care le are.

„Nu m-am aşteptat (să o ceară de soţie, n.r). Relaţia pe care o am cu Radu am avut-o şi o am în continuare am trăit-o ca şi când eram deja căsătoriţi. O trăiesc în continuare. O simt ca o relaţie oficializată. Nu e uşor, dar trecem peste, că nu avem de ce să stăm să ne chinuim cu gândul că ne desparte un zid. (…) Inelul, rochia, şi lucrurile materiale nu sunt foarte importante pentru mine. (…) Nu ne-am gândit la copil. Nici înainte, nici acum. Sincer nu ştiu de ce a făcut-o acum (a cerut-o în căsătorie, n.r.). Probabil aşa a simţit. Problemele lui juridice au fost mult mai importante. Eu l-am înţeles. Am fost lângă el. (…) Luna de miere am avut de când ne-am cunoscut până acum” a spus Roxana Mihalache, potrivit Mediafax.

Radu Mazăre se va căsători, probabil, pe data de 10 iulie, aşteptând în acest sens un răspuns de la oficialii Primăriei Sectorului 5, unde trebuie depuse actele. Iniţial, fostul edil a vrut să se căsătorească pe 5 iulie, atunci când împlineşte şi 51 de ani, dar acest lucru nu este posibil.

Fostul primar al Constanței va rămâne în Penitenciarul Rahova cel puțin până în anul 2021.

Citește și: Cine crede Mircea Cosma că sunt „baronii locali”: ”N-am fost baron, am fost conte. Baronii sunt primarii, nu mi-a plăcut niciodată să fiu primar”

Post-ul Viitoarea soție a lui Radu Mazăre, Roxana Mihalache: „Inelul, rochia, şi lucrurile materiale nu sunt foarte importante pentru mine” apare prima dată în Libertatea.ro.

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close