Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Zina Dumitrescu, parastas fără fiul ei. „Cătălin nu a venit să ia lucrurile de aici”
Au trecut două luni de când creatoarea de modă, Zina Dumitrescu s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani.  Directorul azilului unde aceasta și-a petrecut ultimii șapte ani din viață a organizat un parastas, la 40 de zile de la deces.

Ion Casian, directorul azilului unde a locuit Mama Zina a declarat că fiul creatoarei de modă nu a venit să ia lucrurile mamei sale. „Am participat toți cei care o cunoșteam pe doamna Zina. Am ținut un moment de reculegere, asta e ceea ce am putut noi să facem după 40 de zile de când a murit.”, a declarat Ion Casian, la Agenția Vip.

„Cel puțin șapte ani de zile am fost zilnic împreună și făceam împreună aniversările de familie și sărbătorile de iarnă, asta ne-a apropiat foarte mult. Cătălin nu a venit să ia lucrurile de aici, o parte le-am împărțit la salariați. Am vorbit o dată sau de două ori de la deces, am înțeles că a plecat din țară.”, a mai spus Ion Casian.

Citește și

VIDEO / Cum ajungi din cetățean, activist. Bucureștenii au presat autoritățile să facă podul din Herăstrău de sub calea ferată. Acum, caută o soluție pentru podul Constanța

 

Post-ul Zina Dumitrescu, parastas fără fiul ei. „Cătălin nu a venit să ia lucrurile de aici” apare prima dată în Libertatea.ro.

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close